Мария Илиева е съсипана

Мария Илиева е съсипана
3.5 (70%) 4 votes

Тя сипе огън и жупел по новосформираната двойка

Мария Илиева не е на себе си след това, което й се случи.

От близкото обкръжение на певицата издават, че тя окончателно се е разделила с бащата на сина си. При все, че станаха родители на малкия Александър едва в края на януари, Мария Илиева и изгората й вече са разделени.

Според думите на хора от близкото им обкръжение, двамата така и не успели да изгладят различията помежду си. Именно поради тази причина сметнали, че би било много по-добре да се разделят, вместо да се измъчват взаимно.

Мария Илиева

Тя сипе огън и жупел по новосформираната двойка

Само няколко месеца по-късно бившата изгора на Мария Илиева вече си има нова жена. Според запознати 27-годишният Георги Михайлов до такава степен е хлътнал по новата си изгора, че не иска и да чува за Мария Илиева.

Към днешна дата той обикаля гордо родното Черноморие в компанията на новата си любов, без изобщо да се притеснява, че по този начин наранява майката на сина си.
Сегашната тръпка на Георги е значително по-млада от певицата. Тя е около 25-годишна и това е нещото, което вбесява още повече Мария Илиева.

Тя не спира да сипе огън и жупел по адрес на новосформираната двойка. Певицата дори се заканвала, че ще отмъсти на Михайлов за грозното унижение, което й причини като ограничи достъпа му до детето.

Мария е бясна най-вече от това, че Георги, който по принцип живее в Белгия, но към момента е в България, вместо да посвети време на сина си, той се препича по плажовете с актуалната си тръпка, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар