Ето кой е тайнственият любим на Лили Боянова (ФОТО)

Ето кой е тайнственият любим на Лили Боянова (ФОТО)
4 (80%) 2 votes

Лили Боянова най-после успя да се отърве от лошия късмет в личния си живот

Лили Боянова най-после успя да излезе от тежката депресия. Красивата новинарка отново се носи на крилете на любовта. От няколко месеца тя има нова тръпка и това е причината красавицата да възобнови социалния си живот.

Но въпреки щастието в личен план, красавицата все още е пестелива на думи. Пред колегите си тя не споделя много за случващото се в личния й живот. Те не знаят дори името на новия й любим. Честта да го познават лично имат само някои от операторите, с които Лили Боянова работи от дълги години.

Откакто има връзка с него, очарователната новинарка се е размечтала за още едно дете. Но това все още се въздържа от тази важна крачка поради две причини. Лили Боянова се страхува от реакцията на сина си Камен, който вече е на 6 години.

От друга страна, тя се опасява, че излизането в майчинството ще се отрази негативно на кариерата й. След усилията, които полага в продължение на години, тя най-после беше забелязана от работодателите си и успя да се уреди със собствена рубрика в новините.

Но красавицата не се задоволява само с това. Тя има амбицията да стигне много по-далече и винаги дава за пример колежката си Гена Трайкова, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар