Дейвид Хаселхоф от „Спасители на плажа“ се жени за продавачка (Подробности)

Гласувайте за статията

Дейвид Хаселхоф отново се врича във вечна любов

Дейвид Хаселхоф от „Спасители на плажа“ се жени за трети път. Актьорът, пленил сърцата на хиляди жени с ролята си на Мич в сериала, ще се врече във вечна любов за трети път. След две седмици Хаселхоф ще сключи брак с годеницата си Хейли Робъртс, пише Контактмюзик.

Актьорът и неговата любима се запознават през 2011-та година. Тогава Дейвид е съдия в телевизионния конкурс „Великобритания търси талант“. Хейли е бивша продавачка. Двамата са сгодени от две години. Когато се сгодиха Хейли призна в социалните мрежи, че и двамата с Дейвид са плакали. Самото предложение Хаселхоф е направил на плаж в Малибу, а Робъртс  била много изненадана.

Хейли е на 37 години, а Дейвид признава, че тя е единствената жена, на която е направил предложение за брак „от сърце“. Актьорът твърди, че при предишните си два брака той се е чувствал по-скоро задължен да предприеме следващата крачка във връзките си. Разликата във възрастта между двамата е 28 години, но това не притеснява нито един от двамата.

Припомняме, че това ще е третият брак за актьора. 65-годишният любимец на много жени има две дъщери от втората си съпруга Памела Бак. С нея Дейвид се раздели през 2006-та година.

След толкова години любимецът на много жени е готов отново да каже заветното „да“ и да се врече във вечна любов с надеждата, че този път е открил истинската. 37-годишната Хейли Робъртс и Дейвид ще сключат брака на 31-ви юли, вторник, в Пулия, Италия. Церемонията ще бъде в много тесен семеен кръг.

Дейвид Хаселхоф и Хейли Робъртс ще сключат брака на 31-ви юли сн. Flickr

Дейвид Хаселхоф и Хейли Робъртс ще сключат брак само след две седмици – на 31-ви юли сн. Flickr

След като се врекат във вярност един на друг, Дейвид и Хейли ще заминат на романтичен меден месец. Бъдещото семейството е предпочело една любима дестинация през последните години, а именно Малдивите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар