Златка Димитрова лъсна в клип за възрастни, скандалът е огромен!

Черната Златка лъсна в срамен клип за възрастни. Златка Димитрова вече цяла седмица радва загорелите мачовци с видео 18+. Сочното клипче разкрива креватните умения за нарочената за Майка на 2016 година. [caption id="attachment_559960" align="aligncenter" width="300"]Златка Димитрова Златка Димитрова е категорична, че жената от клипа не е тя[/caption] Записът трае шест минути и е намерил място в един от най-известните интернет сайтове за възрастни „Bulgarian whore Zlatka Black fucked hard”. Запознати с личния живот на цицорестата плеймейтка подозират, че срамното видео е дело на бившият й мъж Миро. Голямата й любов от Луковит се оказа доста отмъстителен. След като двамата се разделиха, той я изпъди от семейното жилище. Малко след това той й взе и подарения й преди това джип „Рейндж Роувър”. Земеделският производител от Луковит се старае по всякакъв начин да й отмъсти. „Не съм предполагала с какъв човек съм живяла толкова години. Явно този наглед щедър и великодушен мъж е една дребна, селска душичка”, не спира да се жалва Златка Димитрова.

Брюнетката твърди, че порносайтовете не са с нейно участие. Те са направени, за да разрушат спокойния й живот с новото й гадже Галин Гочев.

Запознати с „работата” на бургазлийката твърдят ,че компроматите с миналото й няма да спрат. Според клюките тя е работила в еротичния клуб „Бабилон” в центъра на Виена. Черната Златка има и заснета еротична вулгарна фотосесия, където й се виждат всичките интимни части. След като се раздели с бабанката Миро Черната Златка се метна в кревата отново на женен мъж. Сега тя топли леглото на Галин, който отново се оказа женен мяж. Както и бащата на сина си Миро тя го раздели с майката на детото му. Новият на надарената моделка също не е беден. Той има няколко оборотни автомивки и е автомонтьор. Не се разбра каква е причината за раздялата й с Миро. Но двамата не са се разделили „по приятелски”: „За пореден път ще помоля всички, загрижени за моя личен живот, да престанат да ми задават махленски въпроси с надеждата да разберат някоя клюка. Какво се случва в леглото ми не е обществена кауза и не би трябвало да ви интересува. Имайте малко уважение, за да не ви изхвърля от профила си”, избесня бургазлийката.