Нора Недкова неочаквано: Хора умират, баби плачат, това ли е България?! (още подробности)

Нора Недкова неочаквано: Хора умират, баби плачат, това ли е България?! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Нора Недкова взриви мрежата с пост, който никой не очакваше от нея!

Мис Плеймейт 2017 – Нора Недкова обикновено е свързвана с клюки, дрешки, екстеншъни и снимки от екзотични пътувания. Казано накратко – с безмозъчието на повечето силиконки и плеймейтки.

Нора Недкова

Нора Недкова шашна мрежата с поста си, показа се като жена с ум, а не само перхидрол и екстеншъни. Дали тя е авторът обаче?!

Този път обаче тя наистина успя да взриви мрежата с поста, който написа. И в който показа не само разум и интелект, но и душа. Ето какво изля в профила си Нора Недкова и се надяваме, че написаното е излязло изпод нейните пръсти, а не изпод тези на администратор:

„Евтанизират животни заради зараза. Баби плачат на клипове във фейсбук. Не ми се гледа. Може и да са заразени, може и да е опасно. Не знам!

Хора умират заради липса на средства, деца набират пари за операции в страници във фейсбук, майки протестират пред парламента.

Деца в инвалидни колички се пържат на жегата, баби мятат пари през прозорците, 30 годишни се мятат от покриви, затворници бягат от затвора, пенсионери продават буркани по тротоарите.

Братовчедите ни бягат в чужбина, бабите ни стискат в ръце двулевки, виждаме си родителите по Скайп. Сигурно е нормално. Не знам!“, възкликна отвратена и изплашена Нора Недкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар