Мариела Нордел: Чумната епидемия е лъжа! Споделяйте истината, за да не го изтрият (виж тук)

Мариела Нордел: Чумната епидемия е лъжа! Споделяйте истината, за да не го изтрият (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Мариела Нордел изригна с публикация за измислената чумна епидемия!

Чумната епидемия сред животните в ямболско е пълна лъжа. Така изригна Мариела Нордел в мрежата и разпространи истината за случващото се у нас от дни. Тя помоли потребителите да разпространят поста й, за да не го изкрият:

Мариела Нордел

Мариела Нордел разбуни духовете в мрежата

„ИСТИНАТА !
Споделяйте, да не го изтрият!!!!
ПУБЛИКУВАМ ПО ПОВОД ГОТВЕНО ОТ 15 .00 ч . публично изявление за чумна епидемия , което е лъжа!!!

Пред немският вестник „Neue osnabrücker zeitung“ германски политик хвърли светлина по въпроса какво точно се случва в селата в Странджа в България. Засега от медията не посочват името на немският политик. Но това което той разказва за случая ще шокира обществеността в България.

Ето какво е разказал немският политик, като е обяснил, че при евентуален иск срещу медията в съда ще застане с лицето и името си пред обществеността в Германия и ще покаже и документите за които говори.

Защото скандалът е огромен и Европа, за да се оттърве от мигрантите си, ги връща в България срещу милиарди евро, които и досега се даваха, но за огради по границата. Публикуваме думите му, без редакторска намеса:

„Преди месец Бойко Борисов премиер на България и канцлера Ангела Меркел подписаха договор с който в България ще се върнат над 150 000 мигранти от Германия и Франция. В договора е посочено, че трябва да се изгради нова бежанска буферна зона на 10 км. от границата с Турция в Ямболски регион близо до Елхово, като са посочени и имена на села като Странджа, Шарково, Воден, Крайново.

Като за целта в буферната зона няма да живеят българи, а само обслужващ персонал, който до една година трябва да е изцяло и само от мигранти. Естествено, за да не съм голословен искам да ви представя една част от документите. Но засега не трябва да ги пубикувате и се надявам на вашата честност и почтеност.

Парите които ще получи България за това за период от 3 години, докато Бойко Борисов е на власт в България, защото тогава им изтича мандата на правителството е 3 милиарда евро. Естествено това за Германия и Франция е много добре, защото ще се оттърват от една част от мигрантите си. Но за България след събитията от последните няколко дена, явно се превръща в проблем.

И канцлера надали е знаела, че да се случи всичко това, което е записано в договора между нея и Борисов, ще се стигне до избиване на животни и изселване на българи от семейните им огнища, което се случва в момента в България.

Според данните с които разполагаме българското правителство избива масово животни на хора именно в тези села с обяснението, че имало някаква чума според френска лаборатория, която обаче не била доказана?!

Тук трябва да се върнем в началото, че мигранти в България ще се карат именно от Германия и Франция. И няма да е чудно изобщо, ако лаборатороията е поредната измислица на някой в България с цел да се освободи територията за лагерите с бежанците. Или по точно новата буферна зона.

Нехуманното отношение към животните, използването на неквалифициран персонал за евтанизирането на добитъка и никаквата информираност на населението в момента създават огромно напрежение в Бъгария. Което води до спонтанни бунтове, но властта е впрегнала цялата мощ на полицията и жандармерията с цел да разчисти района.

Което според мен не по правилата на нито един нормално мислещ човек на планетата Земя. Но искам да отбележа и друго, което се крие от населението в България и то е че според правилата на ЕС за евтаназията на всяко едно дребно преживно животно се заплащат средно около 550 евро на глава на собственика.

Но доколкото разбирам в България те получават едва 75 – 100 евро накрая, което пък от своя страна води до други въпроси, къде отиват останалите пари. И дали не се крадат от политиците в България, за които винаги се е знаело, че са много корумпирани, но пък са удобни при гласуванията в Европарламента, защото никога не са били опозиция на решенията на Германия и Франция.

Днес в Германия трябва да си зададем само един въпрос. И той е нормално ли е, заради комфорта на нашата държава да се избиват и изселват цели райони в държва членка на ЕС. И докога ще се крие от обществеността, че Европа вече не може да се справи с мигрантската криза.

И това тепърва ще става още по – голям проблем. Защото според немското разузнаване има вече настроения всички мигранти особено от Афганистан и Пакистан да създадат на територията на някоя от страните в близост до Турция членки на ЕС – Гърция или България своя нова автономна държава. В която да развият своят бит и култура“, публикува в мрежата Мариела Нордел.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар