Деми Мур закопа Брус Уилис с това признание

Гласувайте за статията

Холивудската актриса сравни брака им с един от трилърите с негово участие

Холивудската актриса Деми Мур закопа в земята бившия си съпруг – холивудския актьор Брус Уилис.

Деми Мур го направи на пух и прах в шоуто „Saturday night“. В това шоу има специална част, в която звезда става обект на черен хумор. Този път под ударите попадна Деми Мур, която видимо се забавлявала.

Припомняме, че Деми Мур бе омъжена за Брус Уилис в периода от 1987 до 2000 година. По време на брака им тя го дари с три дъщери. Деми Мур обаче не пропусна възможността да го „захапе“ за плешивостта, възрастта му и опитите му да пропее.

Сред множеството шеги по негов адрес, най-много овации обра тази, в която Деми Мур сравни брака им с трилър с негово участие. Тя посочи, че гледа на брака им като на „Шесто чувство“ и поясни, че през цялото това време Брус Уилис е бил мъртъв.

Дъщерите на холивудската двойка – Румър Талула и Скаут също присъствали в студиото на шоуто. През цялото време те се заливали от смях на остроумието, което демонстрирала майка им.

В същото това издание на шоуто шегички по адрес на Брус Уилис пусна и колегата му Едуард Нортън. Той призна, че не може да сдържи ревността си от това, че Брус Уилис влиза в образа на един и същ герой, а славата му продължава десетилетия, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар