Тръмп обижда Хилари Клинтът на „уродлива“ (+ Как му отвърна бившата първа дама?)

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп нарече Хилъри Клинтън „уродлива“, тя му го върна с… финес

Доналд Тръмп си позволи да отправи обидни епитети към Хилъри Клинтън по време на срещата с Владимир Путин. Факт е, че руския президент си умираше да дразни бившата първа дама с кучетата си, но по никакъв начин не си е позволявал да се държи обидно с нея. Американският му колега обаче нямаше проблем да сравни бившия държавен секретар с „урод“. Епитетът, който Тръмп използва, беше доста груб и има куп значения, но американския президент не се посвени да използва най-грубите от тях.

Отговорът на бившата първа дама? „Страхотно първенство. Въпрос към президента Тръмп. Знае ли за кой отбор играе?“.

Препратката на Хилъри бе по повод срещата на Тръмп и Путин, в която двамата говориха и за футбол. Руският държавен глава дори подари на колегата си топка, заради предстоящото домакинство на САЩ на следващото Световно първенство по футбол.

Доналд Тръмп обаче не се задоволи с тези епитети. Американският държавен глава също така заяви, че американския президент Барак Обама е виновен за новия лов на вещици. „Медиите са враг на народа и пречат на политиката ни. Ако не беше този ужасен лов на вещици, нещата щяха да са други“, заяви още Тръмп при откриване на срещата.

Той се оплака, че заради „ловът на вещици на Обама и заради уродливата Хилари отношенията между САЩ и Русия никога не са били по-лоши“. Руският президент му отговори, че студената война отдавна е свършила и не вижда причини за конфликт между двете страни. Но бе категоричен, че темата Крим и Сирия не са теми, които могат да бъдат обсъждани. И не подлежат на дискусии.

Тръмп отново обижда Хилари, тя му го връща с финес сн. Wikipedia

Тръмп отново обижда Хилари, тя му го връща с финес сн. Wikipedia

Въпреки изявленията на Москва, че НАТО се разпада, Тръмп побърза да заяви, че съюзът никога не е бил по-сплотен. Което звучи доста несериозно на фона на заплахите му, че САЩ ще се оттегли от Алианса, ако Европа не започне да плаща повече за отбрана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар