Намери си майстора! Доналд Тръмп заеква пред Путин (Вижте как мина най-чаканата среща на върха!)

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп определено се нуждае не само от уроци по ораторско майсторство, но и от урок по дипломация

След като вече веднъж се издъни грандиозно пред британската кралица, Доналд Тръмп продължава с гафовете. Американския президент си намери майстора в лицето на Владимир Путин, който го накара да чака един час, преди да пристигне за срещата им. Разговорът им след това обаче протече в толкова ученически дух, че мнозина се чудеха, как американския президент толкова години е водел успешно риалити шоу. Явно сценаристите и екипът са били много добри, тъй като едва сега лъсна липсата му на ораторско майсторство.

„Мисля, че светът иска да ни види заедно, двете големи ядрени сили. Имаме 90% от ядрените оръжия и това нещо е лошо нещо. Това е лошо нещо и се надявам да успеем да направим нещо, защото това не е положителна сила. Това е отрицателна сила и ще говорим за това нещо, наред с другите неща. Най-важното е, че имаме много добри неща, които да обсъдим“, повтаряше като папагал американския президент.

След това толкова „вдъхновяващо встъпление“, той похвали Владимир Путин за световното първенство по футбол, похвали го за успешното провеждане на игрите и додаде, че самият той е гледал малко от финала. Руският президент от своя страна изчака колегата му да свърши и мина направо на въпроса. „Дойде време да обсъдим двустранните отношения между нашите две страни, както и проблемите в горещите точки от света. Тази среща е част от постоянните контакти между нас и се радвам, че имам възможност да се запозная с вас в толкова гостоприемния Хелзинки“.

Доналд Тръмп като ученик пред Владимир Путин сн. Twitter

Доналд Тръмп като ученик пред Владимир Путин сн. Twitter

Въпреки че според пресата Тръмп е задал тона на разговора, Путин бе този, който пое инициативата и очерта основните проблеми между двете страни. Срещата на двамата президенти продължи един час и ще има и допълнителни разговори, които тепърва предстоят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар