Калин Врачански изненада всички с вида си

Гласувайте за статията

Той е започнал да се носи като хипар

Актьорът Калин Врачански изненада всички с външния си вид.

Като се има предвид новия начин, по който изглежда, със сигурност някой трудно би го определил като секссимвол.

37-годишният Калин Врачански сякаш е изгубил магнетизма и привлекателността си. Със сигурност би могъл да си я върне отново. Ако иска обаче това да се случи, е нужно да се избръсне и да започне да се облича по-елегантно, категорични са хора от арт средите, близки до актьора.

Калин Врачански

Той е започнал да се носи като хипар

В последно време Калин Врачански е пуснал такава брада, че е скрила цялото му лице. Единственото, което може да се види, са очите му.
Косата му също е станала доста дълга и поради тази причина мнозина го определят като хипар.

Почитателите му, са категорични, че доста сериозна критика заслужават и тоалетите му в „Стъклен дом“.
Онези, които срещат често Калин Врачански из София твърдят, че напоследък е започнал да носи овехтели суичъри, избелели дънки и каскет.

Цялото това съчетание определено не отива на актьор от неговия ранг, нито пък на възрастта му. Този тип дрехи може да са подходящи за скейтбордистите, но определено не подхождат на 37-годишен мъж и то толкова известен.

Мнозина смятат, че е повече от сигурно, че новият външен вид на Калин Врачански ще разочарова голяма част от феновете му и най-вече представителките на нежния пол. В този ред на мисли не е изключено да се усети и известен отлив на фенове, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар