Родителят на Меган Маркъл направи разкритие, от което ще ви настръхнат косите

Гласувайте за статията

Томас не се е чувал с дъщеря си от два месеца

Родителят на херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл – Томас Маркъл направи разкритие, което със сигурност ще накара косите ви да настръхнат.

Томас Маркъл бе категоричен, че дъщеря му е ужасена от новата си роля – херцогиня на Съсекс.
Според думите на бащата на Меган Маркъл, кралското семейство оказва изключително голям натиск върху нея, отбелязва на страниците си вестник „Метро“.

Меган Маркъл

Томас не се е чувал с дъщеря си от два месеца

Томас Маркъл е категоричен, че той като родител вижда ужаса на Меган Маркъл в очите, лицето и дори в усмивката й. Той подчертава, че я е виждал усмихната стотици хиляди пъти и може да познае кога усмивката й е искрена.
В този ред на мисли бащата на Меган Маркъл заяви, че никак не му харесва това, което вижда сега.

Нещо повече – той дори определи усмивката й като „болезнена“ и смята, че Меган Маркъл плаща твърде висока цена за това, че се омъжи за член на „остарялото“ кралско семейство.
Томас Маркъл не пропусна да критикува и „смешния“ дрескод на дъщеря му. След всичко казано дотук, той посочва, че това е последното интервю, което дава пред пресата.

Тук е мястото да уточним, че Томас Маркъл е направил тези разкрития преди две седмици. Тогава той се оплака, че кралското семейство го е „замразило“ да дава интервюта. Това се е случило, след като е дал интервю за ITV.

Томас разкрива, че последният път, в който е имал възможността да говори с дъщеря си по телефона, е бил в деня на сватбата й. Оттогава са изминали почти два месеца, а той няма никакъв контакт с дъщеря си. Освен това от двореца Кенсингтън отказват да отговорят на съобщенията му.

В заключение Томас Маркъл посочва, че се опасява, че ще издъхне, преди да има възможността да види Меган Маркъл отново, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар