Нора Шопова проговори за най-тежките мигове в живота си

Нора Шопова проговори за най-тежките мигове в живота си
5 (100%) 1 vote

Нора Шопова призна, че животът й не е такъв, какъвто изглежда

За повечето млади момичета животът на Нора Шопова може би изглежда като приказка, но съвсем не е такъв. Красавицата е минала през куп изпитания. Тя споделя с мъка, че е работила цели 3 години без пари. През този период работила единствено, за да покрие дълговете си към модна агенция.

Въпреки успехите си в чужбина и признанието, което е получила там, тя съжалява за избора си. Красивата синоптичка приела предложението на модна агенция за работа в чужбина. Тъй като нямала пари да замине, от агенцията й предложили да покрият всичките й разходи, свързани с пътуването и престоя й в чужбина.

В един момент се оказало, че тя дължи огромна сума на агенцията, към която работи. Нора Шопова си спомня с много тъга времето, прекарано зад граница, далече от всички близки. Тя сподели, че тогава често й се случвало да плаче от мъка.

Красавицата все още си спомня и най-високия хонорар, който е получила – 15 000 долара за 3-дневен ангажимент.

Към днешна дата тя е част от екипа на Нова тв. Но въпреки това, не се е отказала напълно от кариерата си на модел. Тя все още приема покани за снимки и ревюта, но вече подбира внимателно ангажиментите си.

Амбициозната красавица споделя, че мечтае за собствен бизнес и вече е започнала да заделя пари, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар