Данчо Караджов стана бавачка (Къде и с кого е?)

Гласувайте за статията

Данчо Караджов смени амплоато

Данчо Караджов смени амплоато за лятото. Фронтменът на група „Сигнал“ заряза временно професионалните си ангажименти, за да стане бавачка, пише „Ретро“. Данчо се посвети на двете малки госпожици, които като всеки дядо обожава – внучките си. Рокаджията и съпругата му Мариана, като примерни баба и дядо, са поели грижите за внучките си.

Данчо се е отдал изцяло на грижите за Ния и Алиса. От няколко седмици Караджов е на семейната вила в Равда заедно с двете си внучки и съпругата си. Семейство Караджови си купи тази вила през 2002-ра година и прекарва там почти всяко лято. Данчо и трите дами с него този път обаче, не случиха на време и им се наложи досега да пропускат плажа. Затова рокаджията реши да изведе Мариана, Ния и Алиса на шопинг из Слънчев бряг. Внучките на Караджов видимо не се вълнуваха толкова от пазаруването, колкото от игрите. Докато баба им Мариана им купуваше разни полезни и необходими неща, Ния и Алиса се забавляваха като се гонеха из търговския обект.

Единствено съпругата на Данчо си напазарува подобаващо, а Караджов просто разгледа какво предлага търговския обект без да се спре на нищо конкретно. След като Мараина си напазарува, разходката на семейството продължи, въпреки хладното време навън.

Очертава се рокаджията и съпругата му да гледат двете си внучки цяло лято. 3-годишната Алиса, дъщерята на Лора Караджова, със сигурност е поверена на грижите на баба и дядо за цялото лято, защото майка й обикаля по нощните клубове и дискотеки. Лора отново тръгна по заведенията и има много участия, затова е поверила Алиса на баба и дядо.

Данчо Караджов стана бавачка за лятото сн. Фейсбук

Данчо Караджов стана бавачка за лятото сн. Фейсбук

Припомняме, че Караджова и бащата на Алиса се разделиха и сега тя гледа детето си с помощта на Данчо Караджов и Мариана. Винаги, когато има нужда, те й помагат с малката Алиса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар