Доналд Тръмп с гафове на килограм при Елизабет II (Вижте как се изложи)

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп се оказа неподготвен за срещата с Елизабет II, вижте какви ги свърши

Доналд Тръмп стартира височайшата си визита при кралицата с гаф. Президентът на Щатите закъсня за срещата с цели 15 минути. Което се смята за грубо погазване на протокола.

92-годишния монарх изчака госта си на крака. Но нервно поглеждаше ръчния си часовник. Сякаш не искаше да повярва какво се случва. Но след като колата с президента и Мелания пристигна в Уиндзор издънките продължиха.

Снимки: Дейли мейл

Доналд Тръмп реши, че може да не се поклони на кралицата и вместо поклон дружески й подаде ръка. Тя отговори на поздрава му, но никак не бе възхитена от абсурдното му държание. Госпожа Тръмп направи същата грешка.

Снимки: Дейли мейл

За тези, които не са запознати с кралския протокол трябва да поясним, че поклона не е задължителен. Но според правилата с него се засвидетелства учтивост. А държавния глава на Америка никак не се слави с такова качество.

Другият недопустим гаф, който някои наричат грандиозен стана по време на инспекцията на почетния караул. Тръмп тръгна без да изчака Елизабет II както често сме го виждали да прави с Мелания и върви пред нея. Но да сториш това с монарх е непростимо.

Снимки: Дейли мейл

Ситуацията съвсем излезе от контрол когато президентът не знаеше на къде да тръгне и кралицата трябваше да го упъти. Но той едва ли я разбра защото на кралската особа й се наложи да го заобиколи, продължи и след като видя, че Тръмп не я последва му махна с ръка.

Задължително трябва да отбележим, че дори съпругът на Елизабет никога не си позволява да върви пред нея. А между другото някои забелязаха, че костюма на госта е прекалено измачкан, предават от woman.bg.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Доналд Тръмп с гафове на килограм при Елизабет II (Вижте как се изложи)”

 1. сто

  юли 14. 2018

  Помните ли бай Радой Ралин?

  „…За срам на Европа, на всичките нас,
  когато докопа в ръцете си власт
  По страшен от спина, по-жилав от рака,
  сега за сега се оказа простака.“

Добавете коментар