Братя Диневи върнаха Жана Бергендорф в България

Братя Диневи върнаха Жана Бергендорф в България
5 (100%) 1 vote

Жана отново е червенокоса

Жана Бергендорф започна серия концерти от комплекса на милионерите в Свети Влас

Милионерите Братя Диневи върнаха Жана Бергендорф в България от Австрия, където е постоянното ѝ местожителство в момента – пише в. „Уикенд“. След като бе стигнала дъното и в личен, и в професионален план, певицата буквално се прероди като феникс от пепелта и започва цяла серия концерти в страната. Амфитеатърът на Братя Диневи в Свети Влас е първата сцена, от която получи покана.

Фаталният петък, 13 юли, е знаковата дата, избрана за завръщането на Жана Бергендорф на сцената като солов изпълнител. Самата тя разкрива пред изданието, че идеята да пее там дошла на хората в комплекса, които лично я поканили. Макар да има много изяви пред публика, това е първият ѝ самостоятелен концерт на открита сцена, а не просто участие в дискотека или клуб. Дни преди него тя боядиса косата си в яркочервено, след като прекара доста време като блондинка.

След концерта при Братя Диневи певицата има редица концерти в страната. Лятото най-вероятно Жана Бергендорф ще прекара тук, а наесен най-вероятно ще се върне във Виена. Тя продължава да работи и с група „Екуинокс“, с която пя на „Евровизия“ – уточнява изданието. Да пожелаем на Жана успех и нека по-често я виждаме в родината.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Братя Диневи върнаха Жана Бергендорф в България”

  1. сто

    юли 14. 2018

    Ей ,добри хора са тези братя бе! Направо се бях закахърил за Жана Ебендорф. И ко щеше да прай в чужбина,свирки ли?Сега на ход е министъра на културата да представи и малък Динев за орден.Да кажем „Средна гора“. Не се чудете все пак е по-малкото братче родолюбец.

Добавете коментар