Елен Колева с ново гадже (Кой е той?)

Гласувайте за статията

Елен Колева се гушка с чужденец

Елен Колева има ново гадже. Актрисата пусна снимка с новия си любим на плажа. Името на новия мъж на Елен е Андреас Стелиану. Той е на 33 години и е спортист. Андреас се занимава с таекуондо, пише „България днес“, цитирайки „Уикенд“. Кариерата на младия мъж обаче не върви много добре. Той само веднъж е стигал до световно първенство за мъже и то още през 2011-та година.

Засега нито Елен, нито Андреас официално някъде са обявили, че имат връзка. Вижда се обаче, че двамата не се познават отскоро. Първи спортистът забелязва прелестите на Колева. Още преди две години той публикува нейна портретна снимка в социалната мрежа Фейсбук. Кадърът от преди две години бил коментиран от актрисата едва преди месец. Изглежда, че Андреас доста дълго време се е борил, за да заслужи вниманието на Елен.

Актрисата имаше няколко неуспешни връзки и дори се беше отказала от мъжете за известно време. „Нова муза няма, а ме вдъхновяват истински смелите мъже, но не външно смели, а истински смелите, които според мен вече са на изчезване. Идва нова генерация мъже, които са плашещи, защото не е ясно мъже ли са, или …“, казва преди известно време Елен в едно свое интервю. Колева е споделяла още, че не би повторила повече грешката да прави компромис със себе си, за да бъде с даден човек.

Най-накрая актрисата е решила да пробва пак да открие любовта. Приятелите на Елен се надяват този път тя да е намерила правилния мъж за себе си. Съдейки по историята на Колева и Андреас в социалната мрежа, връзката на двамата е от около 3-4 месеца. Засега двамата си общуват предимно на английски.

Елен Колева с ново гадже сн. Инстаграм

Елен Колева с ново гадже сн. Инстаграм

Дали актрисата е открила правилния мъж в живота си този път, предстои да видим. Елен не веднъж е споделяла, че не планира създаването на семейство и деца. Това според нея ще се случи, когато дойде правилният момент.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар