Нийл Армстронг: Наредиха ни да си тръгнем от Луната! (+ Виждал ли е извънземни там?)

Нийл Армстронг: Наредиха ни да си тръгнем от Луната! (+ Виждал ли е извънземни там?)
3.5 (70%) 2 votes

Нийл Армстронг разкрива, че е получил нареждане да напусне Луната, заедно с екипа си

Американския астронавт Нийл Армстронг дава интервю за неизвестен професор астронавт, в което споделя неволно някои подробности около пътуването до Луната. Интересното е, че той говори за друга цивилизация, която е била там и за която НАСА знае. Но тъй като от космическата агенция не искали да всяват паника и страх сред хората, голяма част от нещата били запазени в тайна. Както и за срещите си с тях.

„Беше невероятно … Разбира се, винаги сме знаели, че има шанс. Факт е, че ни предупредихме. Никога не сме имали никакви въпроси за съществуването на космическа станция или град на Луната.“, казва Армстронг. Астронавтът признава, че е видял нещо невиждано до тогава, а също и че след „Аполо“ 11, НАСА е извършила още десетки други полети до Луната. Но подробностите от тях продължават да се пазят в тайна. „НАСА беше наясно по онова време. Не мога да вляза в подробности, но ще кажа, че те не можеха да рискуват да създадат паника на Земята“, се казва още в интервюто.

Армстронг говори също така за „предупреждение“, което е било получено. И додава, че не става въпрос за космическа станция. „Техните кораби са далеч по-добри от гледна точка на техните размери, както и на технологиите. Те бяха наистина големи и заплашителни! Не, не става въпрос за космическа станция“, казва той в интервю, цитирано от puls24.mk.

Нийл Армстронг срещал извънземни на Луната? сн. Wikipedia

Нийл Армстронг срещал извънземни на Луната? сн. Wikipedia

За какво точно говори Армстронг не е ясно, но любители уфолози тълкуват думите му като доказателство, че на Луната има извънземни. Също така се смята, че това е причината НАСА така и да не изпрати втори екип там. Вместо това вниманието е насочено към Марс, където високотехнологичен робот рови из камъните и праща снимки от повърхността на планетата. Въпреки че според някои теории, той далеч не е на Марс, а в пустиня на Земята.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар