Синът на Волен Сидеров вундеркинд (Волен-младши с уникални способности)

Гласувайте за статията

Волен Сидеров отглежда дете-чудо, малкият Волен скри шапката на всички

Синът на Волен Сидеров, който през септември ще стане на 3 години расте като вундеркинд. Момченцето знаело цялата азбука, брояло без проблем до 10. Знаел наизуст стихотворения и се пробвал да изнася речи.

Снимка: Ретро

Близки до семейството на лидера на Атака и Деница Гаджева признават, че малкия е свръхинтелигентно дете. Баща му, който е на ти със словото бил изненадан какви сложни изречения използва. И никой не знаел от къде ги учи.

Явно се е метнал на татко си защото вече се опитвал да прави монолози по теми, които го вълнуват. Така смаял майка си в мола като произнесъл първата си реч, предават от retro.bg.

Момченцето използвало за трибуна най-високото място в детския кът и  се обърнало към присъстващите с думите: „Здравейте,  хора!” Децата и техните родители били шокирани от постъпката му, а той дори не се изчервил.

Наследникът на Сидеров бил чест гост на работното място на баща си и водел разговори с колегите в редакцията на вестника или пък с тези от партийната телевизия.

Въпреки, че наближавал момента Волен-младши да започне да се социализира таткото не давал да го пратят на детска градина. Детето и така било общително, а не харесвал и някои от възгледите на учителите. Затова решил да го прати единствено в предучилищна група.

Никой не знае, че преди да се роди наследникът му Волен Сидеров се помолил на Света Богородица да го дари със син. Явно божията майка е чула молбата му и в дома му расте дете от мъжки пол. Бащата се надява той да продължи рода защото е единствения наследник на фамилията му.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар