Петър Волгин: Да плащаш милиони на футболисти е извращение! (виж тук)

Петър Волгин: Да плащаш милиони на футболисти е извращение! (виж тук)
3.5 (70%) 2 votes

Петър Волгин рискува да си навлече гнева на запалянковците, но не му пука!

Журналистът Петър Волгин отново показа, че говори това, което мисли. Без значение от общественото мнение и дали група хора ще го нападнат яростно, както преди време заради Гришо.

Петър Волгин

Петър Волгин е категоричен – извращение е футболисти да взимат милиони, за сметка на лекари и учители

Този път Волгин рискува да си навлече псувните на футболните запалянковци, но отново изобщо не му дреме. Постът му взриви мрежата, но стотици се оказаха напълно съгласни с него. Ето какво заяви категорично журналистът:

„Плащането на стотици милиони долари за футболни „суперзвезди“ показва тоталното изтрещяване на днешния свят. Огромно мнозинство хора по целия свят изпитват икономически трудности, нямат възможност да получат качествена медицинска помощ или да дадат добро образование на децата си.

На този фон космическите заплати на спортните величия са обида за здравия разум. Не отричам професионализма на спортистите, но никой не може да ме убеди, че един Роналдо, Неймар или който и да било друг е по-голям професионалист от лекарите, които спасяват хора, или от учителите, които създават хора.

Да получаваш десетки милиони долари, заради това, че риташ топка или тичаш бързо, е истинско извращение. А най-голямата перверзия е, че приемаме това извращение за нормално“, убеден е Петър Волгин. И да си кажем правичката, съвсем, ама съвсем си е прав.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар