Министершата Ива Лукарска шашка с умения по салса!

Министершата Ива Лукарска шашка с умения по салса!
5 (100%) 1 vote

Ива Лукарска шашка с уменията си по салса!

Министерската съпруга Ива Лукарска напълно е игнорирала чуждото мнение. Министершата се е отдала на вихъра на танца и не спира да жъне успехи с уменията си.

Ива Лукарска

Ива Лукарска е доста нестандартна министерша

Съпругата на бившия министър на икономиката Божидар Лукарски – Ива Лукарска е запалена любителка на салсата. Дългокраката брюнетка вее бедра по сцените на танцовите фестивали.

Хубавицата е запалена танцьорка, а вече си има и собствена трупа. Половинката на екс министъра се оказа най-обсъжданата дама на среща на СДС преди дни.

В която партия членува и съпруга й. Ива заедно с другите две красавица Силвия и Биляна са създали група „Ревелейшънс” /откровения/. И вече много успешно се класират по различни танцувални състезания.

След като не се реализира като политик и бизнес дама напористата Ива решила да се отдаде на любимото си занимание – танците. Съпругата на бившия икономически министър се прочу от участието си в „Шоуто на Слави”, където танцуваше на пилон.

В прилепнало черно трико и сив клин заедно с приятелките си министершата успешно се изявява на сцената.Трупата вече има няколко успешни участия в танцувални фестивали. През август те ще разпалват страстите в един от най-големите фестивали по салса край Варна.

„Четири години не танцувах, защото си позволих да повярвам на чуждото мнение-че не мога да съм политик, хореограф, бизнесдама и танцьорка.

Че не мога да съм домакиня и огън на сцената. Дълго време и трудна вътрешна борба ми отнеха да разбера, че една жена никога не бива да се примирява с чуждото мнение”, откровена е съпругата на Божидар Лукарски.

Ива признава, че работата й в трупа по танци дава възможност на жените да осъзнаят, че трябва да изпълняват желанията си. Тя е категорична, че нежния пол не бива да робува на социалните норми в обществото, а да следва мечтите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар