Светлана Василева спретна тузарско парти в спалнята за ЧРД на Гущеров (Снимки)

Гласувайте за статията

Светлана Василева със специална изненада за Гущеров

Светлана Василева спретна тузарско парти в спалнята за своя съпруг Християн Гущеров. Днес младото семейство има двоен празник. Освен, че любимият на Светлана има рожден ден и става на 30 години, двамата ще сключат църковен брак. Младоженците доста дълго време са се колебали за датата, но накрая са избрали да се врекат във вечна вярност един на друг точно днес – на рождения ден на Гущеров.

Светлана изненада своя любим още от сутринта. Г-жа Гущерова беше предпочела златно и червено, за да украси спалнята им с Гущеров. Вкусна шоколадова торта чакаше рожденика и разбира се – бутилка изстудено шампанско. „Честит 30-ти Рожден Ден, съпруже мой! Обичам те!“, гласеше посланието на Светлана към нейния любим. В мрежата г-жа Гущерова също изля своите чувства с дълъг пост.

„Всичко в тази Вселена се случва с определена цел и в определена последователност. Вървим стъпка по стъпка, покоряваме върхове, пропадаме в бездни… Всяка една минута, всеки един ден ни води към следващия, година след година сме вървели един към друг, за да се срещнем… За да бъдем днес заедно, за да бъдем едно… Защото някъде там, в дебелите вселенски архиви имената ни са записани едно до друго. Защото ти си роден, за да бъдеш днес до мен! За което ти благодаря! Бъди здрав, а аз обещавам да бъде твоето щастие! Честит Рожден ден, любов! Обичам те“, пише Светлана.

Рожденикът пък публикува клипче в социалната мрежа, на което показва как съпругата му се е постарала да го изненада и не пропусна да й благодари за положените усилия. „Благодаря ти любов моя“, написа той.

Светлана Василева направи тузарско парти за ЧРД на Гущеров сн. Инстаграм

Светлана Василева направи тузарско парти за ЧРД на Гущеров сн. Инстаграм

Днес Светлана и Гущеров ще се врекат във вечна вярност и любов, не само един на друг, но и пред Бог. След което, ще отпразнуват празника си с най-близките си приятели и роднини.

Г-жа Гущерова изненада съпруга си с вкусна шоколадова торта сн. Инстаграм

Г-жа Гущерова изненада съпруга си с вкусна шоколадова торта сн. Инстаграм

Изстудено шампанско и златни балони допълваха празничното настроение сн. Инстаграм

Изстудено шампанско и златни балони допълваха празничното настроение сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар