Демир Доган глези бременната Памела на баровска ваканция с яхта (Снимки)

Гласувайте за статията

Демир Доган на седмото небе, гаджето му е бременно, в сараите ще има булка и бебе

Демир Доган ще направи баща си дядо тази година. Майка на внука е Памела Жейнова. Която е последната жена до сина му.

Според запознати новороденото щяло да бъде кръстено на името на прочутия си дядо. Без значение дали ще е момче или момиче. Но лидера на ДПС тайно се надявал все пак да има внук. Който да продължи родовото име.

Снимка: Ретро

В момента влюбените Демир и Памела отмарят на яхта в Гърция. 33-годишният наследник на Сокола глези бременната си половинка с разходки в открито море. Наел частната яхта, която управлявал сам. Умението си да кара плавателен съд научил още като малък от татко си. Който също бил запален по яхтите.

Снимка: Ретро

Памела била много предпазлива да опази бебето здраво. Тя не прекалявала със слънчевите лъчи и криела заобленото си коремче с тънки и широки туники.

С любимия си всеки ден се разхождали с яхтата. Стояли на палубата и се наслаждавали до като не се появи залеза на слънцето. В луксозната кухня на плавателния съд Доган-младши показвал кулинарните си умения. Бъдещата мама предпочитала пържолите вместо морските дарове. А според народните вярвания щом на бременна жена и се похапва месо, значи бебето ще е момче.

Снимка: Ретро

Демир и Памела са само от два месеца заедно. До преди да срещне Пам наследника на Сокола бе във връзка с друга красавица. С Илияна обикаляха света, но не им било писано да станат семейство, пишат  retro.bg.

Най-желания ерген показа публично новата си половинка преди няколко седмици. Той я заведе на сватбата на кмета на Белица. На който беше кум. Тогава се разбра, че тя е бременна, а когато хвана и букета на булката стана ясно, че скоро и Памлела ще облече бяла невестинска премяна.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар