Деси Радева показа топ стил на срещата на първите дами в Брюксел

Гласувайте за статията

Деси Радева показа, че има стил и умее да го показва

Деси Радева показа топ стил на срещата на първите дами в Брюксел. Българската президентша бе редом до Мелания Тръмп на официалната среща на съпругите на световните лидери от НАТО. И уверено показа, че достойно може да конкурира и дори да засенчи американската първа дама. Заради което двете бяха поставени и по-далеч една от друга.

Деси Радева се появи в стилна черно-бяла рокля от две части, която подчертаваше стройната й фигура. Българската първа дама бе настанена до турската си колежка — Емине Ердоган и по време на срещите на първите дами положи сериозни усилия, за да укрепи позициите на съпруга си пред останалите световни лидери. Факт е, че новите президентши имат огромно влияние върху световната политика — факт, който бе доказан от Мелания и Иванка Тръмп, както и от сестрата на Ким Чен Ун, която договори историческата среща между САЩ и Северна Корея.

Българската първа дама по нищо не отстъпваше на останалите си колежки, а по време на срещата водеше приятелски разговори с всяка от тях. Няма съмнение, че след първите гафове, за които бе така критикувана, Деси Радева вече спазва по-стриктно протокола и не само това — демонстрира стил, който й спечели одобрението и на световни модни критици.

При това, без да харчи 7000 долара за рокля на Кевин Клайн, като някои други първи дами.

Срещата на НАТО в Брюксел се оказа доста разгорещена заради настояванията на Доналд Тръмп, страните от ЕС да внасят поне по 4% от БВП за отбрана. „Америка плаща най-много, което е неприемливо. В същото време вие ползвате газ от Русия. Е как искате САЩ да ви защитава, когато вие сами правите Москва много по-богата!“, заяви още американския президент.

Деси Радева показа супер стил на срещата с Мелания Тръмп снимки Instagram

Деси Радева показа супер стил на срещата с Мелания Тръмп снимки Instagram

По информация на Румен Радев, който бе цитиран и от „Блумбърг“, след като поискал увеличението американския президент просто напусна срещата. За щастие съпругата му не си е позволявала такива зрелищни изяви пред съпругите на лидерите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар