Шок: Бащата на Майкъл Джексън е направил нещо чудовищно с него!

Гласувайте за статията

Бащата на Майкъл Джексън е извършил нещо ужасяващо!

Бащата на Майкъл Джексън му е правил страшни неща. Това разкри докторът на Краля на попа д-р Конрад Мъри. Наскоро починалият му родител му слагал медикаменти, за да може по-дълго време даровитият му син да запази височината на гласа си.

Майкъл Джексън

Майкъл Джексън е преживял кошмарни неща

Джексън – старши му е слагал хормонални инжекции, за да съхрани гласовите му способности и да го избави от кожни проблеми.

„Той (Майкъл), е бил кастриран химически, за да поддържа високия си глас и това не са празни думи”, казва медикът във видеообръщение след смъртта на Джексън – старши.

Според него това било чудовищно от негова страна. Според него Джо Джексън трябвало да изкупува греховете си в ада.

Според медикът покойният баща искал само да изкара повече пари от децата си, а изобщо не се интересувал от техния комфорт и здраве. Според д-р Мъри Джако така и не простил зверствата на баща си, въпреки че публично се сдобри с него.

За това подсказва и неговата реакция. Кралят на попа се погрижил баща му да не вземе никаква част от богатството му. Припомняме, че Джо Джексън почина в ранното утро на 27 юни в Лос Анджелис на 89-годишна възраст от рак.

През последните години той не спираше да боледува. Мениджърът доби популарност в края на 60-те години на миналия век, когато групата на синовете му Jackson 5 победи в няколко конкурса.

След това популярността на момчетата растеше, а заедно с тяхната и тази на Джо Джаксън. Но през 1979 година Майкъл Джексън уволни татко си от мениджърската длъжност. 14-години по-късно наследниците му признаха, че той бил изключително жесток родител.

Лекарят на Краля на попа също не е безупречен. Д-р Мъри бе признат за непредумишленото убийство на певеца и осъден на 4 години затвор. Именно действията му са довели до смъртта на Майкъл Джексън. Лекарят прекара едва 2 години зад решетките и излезе на свобода.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар