Уреди се: Боби Ваклинов забърса богата мениджърка!

Уреди се: Боби Ваклинов забърса богата мениджърка!
5 (100%) 1 vote

Боби Ваклинов забърса мацка с пари и кариера!

Боби Ваклинов се носи на крилете на любовта. Репортерът от „Господари на ефира” има жена до себе си. Доскоро се смяташе, че повелителят на „Златният скункс” няма да се ожени и дори ще остане стар ерген.

Боби Ваклинов

Боби Ваклинов се уреди с богата и успешна мацка

Но сега зевзекът от Благоевград призна, че е много влюбени има любима до себе си. За жената до Боби Ваклинов се знае само, че е мениджърка на голяма финансова фирма. Въпреки че двамата имат различна професия те се разбирали чудесно.

Влюбените дори преминали в следващата стъпка и живеят под един покрив. Дори майката на журналиста одобрила избраницата на сина си. Не е тайна, че за всичко Боби се консултирал с родителката си.

Той признавал, че все още тя е най-важната жена в живота му. Майка му била актриса и с нея той се съветвал дори как да стои пред камерите. Но той бил щастлив, че е получил одобрението й за новата му гадже. Нищо чудно скоро да се чуят и сватбените камбани.

Ваклинов вече си е взел поука от предишната си провалена връзка и затова не искал да разкрива името и професията на любимата си. Преди той дори се сгоди за бившото си гадже Ивана.

С красивата му приятелка двамата също живееха под един покрив и той поиска ръката й от родителите й. Но приказката свърши бързо и до брак така и не се стигна.

Боби Ваклинов каза тогава, че нито изневяра , нито нова любов е прекратила отношенията им, а причината била несходство в характерите им.

Работата, ангажиментите им и непрекъснато взиране във връзката им я разрушили. Боби често вдигал скандали на годеницата си. В един момент тя му казала да се промени, а той й показал вратата и така всичко свършило.

Сега „господарят” вече си е взел поука и не иска да афишира любовта си. Нищо чудно този път да успее да заведе любимата си до олтара.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар