Бившият депутат Георги Анастасов разкости Дара и сие! (виж тук)

Гласувайте за статията

Бившият депутат Георги Анастасов с шокиращ пост за Дара и останалите съвременни певици!

С шокиращ пост в социалната мрежа скандализира екс депутатът от БСП Георги Анастасов. Думите му са адресирани към младото поколение певици у нас, а постът е илюстриран със снимка на Дара. На фотото Дарина Йотова е буквално по моцарели в ефир.

Дара

Бившият депутат Георги Анастасов разби на пух и прах Дара и сие

„Разврат! Римската империя е загинала поради ДИВИЯ И КРЕЩЯШ разврат! Византийската империя е загинала поради ДИВИЯ и КРЕЩЯШ разврат! БЪЛГАРИЯ е паднала под турско робство поради ДИВИЯ и КРЕЩЯШ разврат!

Уличници и пачаври облъчват обществото от ТВ екрана. БЪЛГАРИЙО, знаеш ли за къде си се запътила? Към своята гибел! БЪЛГАРИНО, опомни се! БЪЛГАРИНО, спомни си 1393 година и края на Второто Българско царство!“, буквално „изкрещя“ в мрежата Георги Анастасов, илюстрирайки поста си със снимка на Дара и участието й полугола в „На кафе“.

По-късно той не се притесни, нито се извини за думите си. Дори обратното – продължи да отстоява тезата си и да се кълне, че съвременният начин на „мислене“ ще съсипе родината ни.

„Казах, че развратът ще съсипе държавата, което е истина! Достатъчно хора с отвратително поведение виждам. Не харесвам в официални новини и предавания, не нощни, не порнографски и еротични, да ходят голи жени и мъже!

Не мога да си представя това да продължава да се афишира! С жени и мъже, които показват само сексуални пози, България няма да оцелее. Помислете какви семейства ще създадат! И тези хора, ако ги попитате най-елементарни въпроси, няма да ви отговорят“, продължи разсъжденията си бившият депутат от БСП.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар