Шеф Петров изнесе цяла лекция за продуктите, които консумираме!

Устатият кулинарен гуру шеф Петров ужаси мрежата с истини за храните, които консумираме. Той нагледно показа и обясни кои продукти са здраве за организма ни и кои са повече от отровни. Дали му вярваме, или не, полезно е да се замислим над думите му: [caption id="attachment_559410" align="aligncenter" width="300"]шеф Петров Това публикува шеф Петров и ужаси мнозина[/caption] "Я да видим сега един ПАРАДОКС в нашата държава. И да дам тема на малко останалите редактори които не церят с азиатски техники или отпадъчни човешки продукти в смешни предавания, по телевизията( чудно защо ги държат) за въпроси от изключителна важност! *** Знаете ли че в цяла Европа, дребни производители изграждат и пазят семейни рецепти на храни. И когато имат по-голямо производство, го предоставят на фермерски пазари. ***Знаете ли, че тези луксозни сирена и колбаси които копувате от прескъпи амбулантни магазини "само за баровци" с вносни такива продукти от Европа са точно от такива ПРОИЗВОДИТЕЛИ.

Естествено, след като се дадат за изследване в агенциите по храни И ОРГАНИ ЗА СЕРТЕФИЦИРАНЕ ЗА АВТЕНТИЧНОСТ получават сертификати за автентичност, на базата на традиции и единствено на краен продукт, следят се, но всеки знае, че на такива хора това е кръвта, традицията и възпитанието на целият им живот.

***Знаете ли, че ние сме дали началото на тези традиции на целия модерен СВЯТ, а сега не ни се дава ние да го правим, от кои, от нас самите или... ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ-Тези хора никога няма да заменят месото с умряло животно или да сложат копита в сушеницата, въпреки че тези неща се правят по див начин. Те са в кръвта на всички ни. Това са храни които фермерите и децата им ядат от поколения! ....Знаете ли, че това в България не може да се случи, тъй като противоречи на установени технологии!? Разликата от Европа, е че не се интересуват от качеството на крайния продукт а от начина на изпълнение...Тоест възможно е да произведеш ОТРОВНИ КРЕНВИРШИ С КАРЦИНОГЕННО ПАЛМОВО МАСЛО ОТ КОПИТА В ЧИСТА БАКТЕРИАЛНА СРЕДА НА БЕЛОСАНА МЕСАРНИЦА, ПРОСТО САМО ТРЯБВА ДА ГО УПОМЕНЕШ НА ЕТИКЕТА.

ОБАЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ОСТАВИШ НА ДИВИТЕ БАКТЕРИИ НА ПРИРОДАТА ДА СГОТВЯТ УНИКАЛНИЯ "НАВПАВОК". ИЛИ "ДЯДО" КОЙТО СЛЕД "ФЕРМРНТАЦИЯТА" Е БОЖИ ДАР СЪС СУПЕР ХРАНИТЕЛНА СТОЙНОСТ, И АБСОЛЮТНО БЕЗВРЕДЕН.

НАПРОТИВ, ДА ОСТАВИШ ЗЕЛЕНАТА ПЛЕСЕН ДА УЗРЕЕ СИРЕНЕТО ТИ И ПОСЛЕ ДА СИ ОТИДЕ ТИХО, КАКТО ХИЛЯДИ ГОДИНИ Е БИЛО, ЗАЩОТО ГО ГОТВИ ПРИРОДАТА А НЕ БЕЛОСАНАТА МЕСАРНИЦА ИЛИ МЛЕКАРНИЦА ПЪЛНА С ХИМИЯ !??? ЗАЩО БЕ ХОРА?

МОЖЕЛО ДА СЕ ОТРОВИМ,,,, ДА! ЗАЩОТО ХИМИЧЕСКИТЕ НОВИ ТЕХНОЛОГИ НЕ МОГАТ, А И ВСЪЩНОСТ ГО ПРАВЯТ! аМИ ЩЕ СЕ КОНТРОЛИРА БРЕ... АМА ТЕ СА ДРЕБНИ И ОТ ТЯХ ПАРА НЕ ПАДА!????? ОПРАВДАВАТ СЕ САМО ПО ЕДИН ТЪП НАЧИН " АМИ АКО ЗАПОЧНЕ ВСЕКИ ДА СИ ПРИГОТВЯ И ПРОДАВА"- ИДИОТСКА ГЛУПОСТ, ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ЩЕ СЕ СЛЕДИ И НЯМА ДА МОЖЕ ДА Е ВСЕКИ...

НО ПРОБЛЕМА Е ЧЕ АГЕНЦИЯ ПО КОНТРОЛА ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ РАЗДЕЛИ ПРАВАТА С ДРУГИ ОРГАНИ ЗА СЕРТИФИКАТ НА АВТЕНТИЧНОСТ.... ДАААА ЗА ТОВА НИЕ ДА СМЕ СИ САМО, ПЪК КАКВО КАТО УБИВАТ И НАШИТЕ ДЕЦА, НАЛИ ИМА ПАРИ ЗА МОРЕ В ГЪРЦИЯ!?

ЗАЩО ОТНЕМАТЕ ДУШАТА НА НАРОДА СИ, НЕГОВАТА БОЖИЯ ХРАНА .... ЗА ДА ГО ХРАНИТЕ С ПАЛМОВО МЕСО И НИШЕСТЕТА И САМО ДА РЕВЕТЕ ЗА ДВОЙНИ СТАНДАРТИ С ЕВРОПА!!!! КОГА ЩЕ СЛОЖИМ НА МАСАТА КРЕНВИРШИТЕ НАПРАВЕНИ ОТ ПЕЧАЛБАРИ С КОИТО СА ПЪЛНИ СУПЕРМАРКЕТИТЕ И НИ УБИВАТ, А НЕ МОЖЕ ДЯДО ПЕШО ДА ПРОДАДЕ СУШЕНИЦАТА СИ КОЯТО 1000 ГОДИНИ СЕ ПРОИЗВЕЖДА ТАКА ???

Естествено трябва да има орган който да преценява автентичността на тези производители. Но Боже дайте път на историята ни на Оцеляването ни! Направено е и в Италия и в Испания навсякъде, дори и в Новия Свят!", взриви мрежата шеф Петров.