Корнелия Нинова: Бойковата демагогия няма граници! (още подробности)

Корнелия Нинова: Бойковата демагогия няма граници! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Корнелия Нинова яко насоли Бойко Борисов пред потребителите!

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отново направи на пух и прах премиера Бойко Борисов. Този път причината е драмата в Мизия и разпореждането на министър-председателя местните кметове моментално да асфалтират съсипаните улици.

Корнелия Нинова

Корнелия Нинова посече за пореден път Бойко Борисов

„Всяка демагогия има граници, но не и Бойковата. Премиерът разпореди на министрите Радев и Нанков да заминават за Мизия и да наредят на кмета веднага да започне асфалтиране на отнесените от пороя улици. А Фондът след това щял да възстанови разходите.

Така правителството ще си е свършило работата, а вината ще се прехвърли на местната власт. Само че общините нямат пари в бюджетите си, с които да ремонтират.

Давам ви решението – днес правителството трябваше да отпусне с Постановление извънредни средства, както е правило многократно за общини на ГЕРБ и ДПС.

Само за една година така раздадоха над милиард и половина. Сега си измиват ръцете с голи нареждания към кметове, които няма как да се справят“, избухна преди часове Корнелия Нинова.

Този път обаче потребителите не само й ръкопляскаха, но много от тях я осъдиха. И обвиниха в голословие без никакви реални и адекватни действия:

„Ха-ха… Корнелия Нинова, дава решения. Г-жо Нинова, РЕШЕНИЕТО е да поведете НАРОДА. Стига с декларации и медийни изяви“.

„Решения ли им давате? И защо?!? Сега и аз ще ви дам едно решение! Предизвикайте предсрочни избори и още временното правителство да арестува всички министри и депутати от ГЕРБ, след като е арестувало преди това Кухата Тиква и оня възпитаник на Вършец.

Основания? Ами всичките Ви словоизлиния тук, всички са за Глава I ! Нещо друго да съм полезен?!“, – тези и още редица остри коментари се стовариха на главата на червената лидерка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар