Ето колко взима Нора Недкова, за да се орезили във Вип Брадър!

Ето колко взима Нора Недкова, за да се орезили във Вип Брадър!
5 (100%) 1 vote

Продуцентите броят 60 бона на Нора Недкова за Вип Брадър!

Нора Недкова е сигурната участничка в тазгодишния сезон на Вип Брадър. Мис Плеймейт 2017 влиза със сигурност в скандалджийското шоу. Моделката вече е подписала договор с продуцентите на шоуто. И есента ще я видим в една от най-известните Къщи на България.

Нора Недкова

Нора Недкова ще влезе във Вип Брадър срещу 60 бона

Нора Недкова е известна с чепатия си характер и с пиперливия си език. Шефовете на скандалджийското шоу по Нова телевизия очакват тя да вдигне рейтинга на риалити формата със скандалите, които ще забърше.

Такъв екшън произведе моделката и като участник в кулинарното шоу „Черешката на тортата”. Според клюката за участието си в шоуто скандалджийката ще получи 60 000 лева.

Името на Нора Недкова е свързано не само със скандали, но и с много известни мъже. Според слуховете тя е мачкала чаршафите с шоумена Слави Трифонов, вечния плейбой Ицо Стоте манекенки и още известни и богати баровци.

Въпреки че Норчето непрекъснато отрича креватните си изпълнениия, медиите не спират да я свързват с най-различни мъже.

Още с влизането си в Къщата в Нови хан тя ще се срещне с най-омразния си враг Валентин Кулагин. С гримьорът двамата преплетоха шпаги в „Черешката” и предизвикаха истинска ферия от скандали, дори се сбиха и продължават да се дъвчат.

Гримьорът не пропуска да я соли и „храни” в социалната мрежа, като я кичи с най-различни унизителни имена.

Заплахите и обидите в „Черешката” продуцентите на Вип Брадър се надяват двамата да пренесат и в шоуто на есен.

Именно на този конфликт разчитат продуцентите, за да вдигнат рейтинга на шоуто до небесата. Двамата със сигурност няма да си сдържат нервите и в Къщата ще видим бой, ругатни и много екшън, шушукат из светските среди.

Въпреки че Валентин Кулагин отрича категорично, че влиза във Вип Брадър, коментарите са коренно различни от неговите думи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар