Ники Китаеца разкри как да се храним, за да отслабваме! (още подробности)

Ники Китаеца постигна мечтата на хиляди хора
0

Ники Китаеца се е отдал на 100 процента на зравословното хранене!

Николай Първанов или Ники Китаеца, както си го знаем още от връзката му с Азис, е претърпял коренна промяна. Днес той се занимава само и единствено със здравословно хранене по правилата на нутриционизма. И съветва клиентите си какво и как да приемат, за да са здрави и слаби.

Ники Китаеца
Ники Китаеца постигна мечтата на хиляди хора

„Здравословното хранене е балансирана консумация на храни, съчетани и подбрани така, че да ни носят наслада и доставят на тялото ни необходимите хранителни вещества.

Микро растенията попадат в групата на т.н. “функционални храни”, притежаващи изключително вкусови и хранителни качества, защото съдържат до 40 пъти по-концентрирани полезни за организма витамини,лутеини, бета- каротини и анти-оксидантни вещества.

Представляват малки листенца, използвани като визуална и вкусова добавка към различни видове ястия. Към тази група спадат рукола, спанак, броколи, босилек, грах, репички, слънчоглед, кейл, амарант и други“, обяснява Ники Китаеца.

Той често пъти повтаря, че всяко едно от храненията през деня е незаменимо и не бива да отсъства. Защото, за да отслабваме качествено, трябва най-вече да се храним.

„Пълноценната закуска е едно от най-важните хранения за деня. А основното в нея са плодовете, богати на антиоксиданти, витамини и минерали. Също толкова важна е й следобедната закуска, когато започваме да чувстваме лека умора.

Смути напитката е един от най-добрите варианти за следобедна закуска. Осигурява важни хранителни вещества, засища и ни зарежда с енергия. Тъмните листни зеленчуци са изключително полезни и са част от всяко здравословно смути. Осигуряват ни витамини, минерали и антиоксиданти“, обяснява на тези, които искат да отслабнат Ники Китаеца.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.