Джийсън Брад Люис отврати с разкритията си за Слънчев бряг! (ето на какво се натъкнал негов приятел)

Джийсън Брад Люис отврати с разкритията си за Слънчев бряг! (ето на какво се натъкнал негов приятел)
5 (100%) 1 vote

Джийсън Брад Люис е потресен от Слънчака и се зарича да не стъпи там!

Помните ли скандалния певец Джийсън Брад Люис, който участваше и в сезон на Биг Брадър?! Поизгуби се от жълтите медии, но ето, че отново напомни за себе си. При това с повече от гнусна информация. Ако смятате да се храните скоро, пропуснете инфото за Слънчев бряг:

Джийсън Брад Люис

Джийсън Брад Люис отврати мрежата с думите си

„По неофициална статистика всеки 2-ри пикае в морето. Средно на човек се пада по 200 мл урина. Около 1300 човека посещават плажа на Слънчев бряг всеки ден. Половината от тях изпикават 150 литра в тихите води, този акт нараства до 5000 литра за месец.

Към това добавете плажните масла от телесата ви, мъртвата кожа под формата на 2 пръста кир, която търкате уж незабелязано, докато се плацикате. На всичкото отгоре има хора които казват колко добра била водата на Съни биЧ. А в края на лятото се прибират в София с дезинтерия, диария, конюктивит, обриви, лишеи и косопад, но с думите (леко настинах).

Мой приятел Константин, който мрази вече морето, беше ходил на въпросното ЦОКАЛО БИЙЧ (очевидно защо се казва така) и вика “Реших да плувам навътре братле , да избегна тая смрад в близост до плажната ивица.

Гмуркам се за малко под вода, изплувам и до мен се носи странен обект който прилича на портмоне. Приближавам гооооо и какво да видя?!! ОГРОМЕН ТЛЪСТ КЛЕФУК явно изсран преди макс 20 минути.

Ама като казвам огромен бате, ОГРОМЕН!! Като детска ръчичка, или кюнец пълен с царевица и семки“, погнуси в мрежата Джийсън Брад Люис.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар