Богомил Бонев: На Босия не му трябва президента, трябва му психиатър! (още подробности)

Богомил Бонев: На Босия не му трябва президента, трябва му психиатър! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Богомил Бонев скочи бесен срещу гладната стачка на Босия!

Вече почти цял месец Босия протестира срещу правителството с гладна стачка. И ако едни му съчувстват и се опитват да измолят помощ за „човечеца“, то други като Богомил Бонев изригнаха вбесени. Мъжът на Нона Йотова директно изпрати Босия на психиатър:

Богомил Бонев

Богомил Бонев праща Босия в лудницата, а не при Радев

„Босия се оплакал, че Президентът не го приел. А искал лично да му даде документи за корупция, та Радев да арестува всичко живо. Имал съм такива срещи. С Босия, с Лудия, с другите луди като Едвин, с разни луди псевдосиндикални лидерчета.

Злополучният преход им даде възможност да изпълзят от опеката на психиатрите. Винаги е било супер загубено време. Подобни екземпляри събират хвърчащи листчета, които според собствената им нещастна експертиза са доказателства.

И ти с голямо неудобство го даваш на колегите да проверяват слуховете. С извиненията, разбира се. Накрая спираш да ги приемаш, защото само ти губят времето. Лудите са повече от нормалните.

И сега се получава нещо подобно. Босия обиден, че не са го приели. Защо да те приемат, като всички знаят, че вече не може да ти се вярва на здравия разум. Така и Сугарев, другият дежурен гладуващ, ме обвиняваше, че ми дал данни за корупция, пък не съм реагирал.

Напротив! Реагирах, но никога данните не бяха достоверни. Едвин никога не даваше данни за корупция за тези, които го назначиха посланик в Монголия и Индия. ИНДИЯ!

Не ви трябват срещи с Президента, ненормалници. Трябват ви срещи с психиатър. А това, че Босия с неадекватните си искания отмести вниманието от истинския протест – майките на децата с увреждания – заслужава и подозрението, че не е толкова луд“, заяви категорично Богомил Бонев.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар