Племенникът на Богдана Карадочева се ожени (Вижте елегантната му сватба) Преглеждания: 15008

Снимки: в. "Актуален глас"
0
Оценете този post

Богдана Карадочева ожени племенника си, певицата и Васко Кеца веселиха гостите

Племенникът на Богдана Карадочева мина под венчило. Калоян Карадочев, който е организатор на „Моден салон за абитуриенти” и неговата красива приятелка Камелия Евгениева се врекоха във вярност един на друг на церемония в Годеч.

Снимки: в. „Актуален глас“

Естрадната певица сподели, че сватбата била много красива. Церемонията елегантна и тя се чувствала вълнуващо.

За гост-певец на тържеството на актьора и преводачката бил поканен Васил Найденов. Който пял за младоженците. Кеца е много близък приятел с Карадочева и нейна дуетна половинка.

Камелия и Калоян станали съпруг и съпруга в присъствието на длъжностното лице на община Годеч Дияна Георгиева. Която водила гражданската церемония.

За поканените гости била осигурена луксозна обстановка в бутиковия комплекс „Форест Хаусис”. Който се намира в близост до града, предават от електронното новинарско издание pik.bg.

Били разпънати множество шатри на открито, декорирани с живи цветя. Там били поднесени блюда само с отбрани ястия и всевъзможни деликатеси. Както и марков алкохол в големи неограничени количества.

Специално била издигната сцена за изпълнителите. Карадочева не се стърпяла и по едно време грабнала микрофона.

На сватбата присъствал и спътника на Богдана в живота – композитора Стефан Димитров. А кума на булката и младоженеца станала Людмила Филипова. Която е известна писателка.

Вижте много снимки от сватбената церемония на Калоян и Камелия в нашата галерия!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.