Сбъдна се най-големият кошмар на Лили Иванова

Сбъдна се най-големият кошмар на Лили Иванова
3 (60%) 1 vote

Пловдивчани са бесни на естрадната прима

Сбъдна се най-големият кошмар на примата на българската естрада Лили Иванова.

Запознати издават, че около концерта й в Града под тепетата, който е тази вечер, цари пълен хаос.

Припомняме, че според първоначалната програма концертът на Лили Иванова в Пловдив е трябвало да се състои на 28 юни. Заради прогнозите за дъждовно време обаче датата е била преместена. Всички, закупили билети, са били уведомени, че концертът ще е днес – 9 юли.
И всичко това при положение, че за тази вечер е била обявена друга проява – музикалният спектакъл „Sunrice“ на пианиста Руперт Хубер.

Лили Иванова

Пловдивчани са бесни на естрадната прима

Така и не става ясно как Лили Иванова и Хубер са щели да си поделят сцената. Сценарият се повтори и на 7 юли. Тогава на страницата на Лили Иванова във Фейсбук бе съобщено, че концертът няма да се състои в Античния театър, както е било обявено първоначално, а се мести в зала С.И.Л.А от 20 ч., където вече пя през февруари.

Пловдивчани са възмутени от постоянните промени. Те подозират, че целият този цирк е само, за да бъдат заработени едни пари и то на техен гръб.
Във времето от две седмици, считано от първата промяна до днес, на касите са били продавани билети за концерт на Лили Иванова в Античния театър.

И всичко това се правело при все, че организаторите били наясно с факта, че няма как Лили Иванова да пее на сцената на Античния театър заради концерта на Хубер.
Преобладаваща част от феновете й се жалват, че са си купили билети за концерта, за да я слушат именно в римската антика.

Сред почитателите на естрадната прима назряла сериозна вълна на недоволство и те се заканили, че ще бойкотират концерта й тази вечер, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар