Черната Златка получи сурово наказание

Черната Златка получи сурово наказание
1 (20%) 1 vote

Плеймейтката сгази сериозно лука

Плеймейтката Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка, получи сурово наказание.

От близкото й обкръжение издават, че на Черната Златка й се е наложило да слезе насилствено от лъскавия джип „Мерцедес“, с който джиткаше доскоро.

Припомняме, че лъскавото возило струваше над 120 хиляди лева. За огромно съжаление на плеймейтката, тя вече е без кола.
Бащата на сина й и нейният бивш възлюбен Мирослав Недков си е прибрал автомобила. Това се е случило още в началото на месец май, когато научил за любовника й Галин Гочев.

Черната Златка

Черната Златка получи сурово наказание

Оказва се обаче, че Черната Златка, която бе обявена за Майка на 2016 година, е изключително находчива. Тя останала без возило само в рамките на един ден. Новата й изгора бързо й предоставил ключовете си от неговия „Рейндж ровър“. Към днешна дата бургазлийката шпори по бургаските улици именно с него.

Припомняме, че силиконката живя с Мирослав Недев на семейни начала в продължение на шест години. В края на 2016 година тя дори го дари с дете. По всичко обаче личи, че идилията им не трая дълго.

Черната Златка била прокудена от жилището в столичния квартал Банкя и това се случило в дните около Коледа. Това наложи Черната Златка да се върне в родния си Бургас. Отначало тя отричаше, че се е разделила с бащата на сина си.

От близкото им обкръжение издават, че въпреки, че са разделени, Черната Златка и Мирослав Недков поддържат прилични отношения заради общото им дете, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар