Шок: Спират „София Ден и Нощ“ през есента!

Спират култовия "София Ден и Нощ"
0

„София Ден и Нощ“ спира през есента, изчепи се!

Хитовият сериал „София Ден и Нощ” отива към забвение. Сагата, която се върти на екран от няколко години, го е закъсала откъм сюжетни линии. Едва ли ще има нов сезон, подозират и най-върлите им фенове.

София Ден и Нощ
Спират култовия сериал „София Ден и Нощ“

Причината не е само липсата на идеи в сериала, а и на мотивация от страна на любимците в аудиторията. Повечето от участниците недоволстват от символичните хонорари и ги определят като истинска гавра. Най-беснеел от положението моделът Кристиан Кирилов, който играе в сериала здравеняка Митака.

„Снимам като луд, цяла България ме знае, а ми дават жълти стотинки. Хонорарът ми не е мръднал вече 5 години – колкото взимах в началото, толкова и сега. Ама цените скочиха два пъти!”,недоволства нацепеният мъжага.

Според запознати всички звезди получавали по 130 лева за участие в поредицата. Те били подписали договор, в който сумите били предварително фиксирани. Малко от тях взимали хонорар по 200 лв. и над тази сума.

Такива „щастливци” били Митака и секс символът Димитър Илков, който играе ролята на Дани в сериала. Те държали в напрежение и продуцентите, но не винаги получавали удоволетворение на претенциите си.

Въпреки че са най-харесвани сред зрителите, местото на Митака и Дани могат да изчезнат, ако продължат на мрънкат. На Кристиян било намекнато директно много-много да не знае, за да не изчезне напълно от сериала. Но не се знае дали „София Ден и Нощ” ще излиза с нов сезон през есента.

Досега някои от актьорите са опитвали да изкарат повече пари от сериала, но бързо изчезвали от екран. Такава била съдбата на няколко дами в епизодите, които стартираха шоуто.

А сега дори не искат да се свързва името им с поредицата. Истина е обаче, че големите звезди от поредицата „София Ден и Нощ” изкарват допълнителни пари от реклами и други дейности.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.