Нова драма разтърси фамилията на Димитър Цонев

Гласувайте за статията

Теодора Цонева пак тръгна по кривия път

Фамилията на покойния журналист Димитър Цонев бе разтърсена от поредната драма.

Тя отново е свързана със сестра му Теодора, която само преди година посегна на живота си като се предозира с хапчета. Този път сестрата на Димитър Цонев е станала част от японска секта.

От известно време насам наследницата на Коста Цонев и говорителката Анахид Тачева се е увлякла по източното учение Юмейхо.
Този вид философия се ползва с противоречиви мнения в Страната на изгряващото слънце, а в България няма много поддръжници.

Димитър Цонев

Теодора Цонева пак тръгна по кривия път

Запознати твърдят, че японското учение изучава връщането към природата и увеличаване на жизнените сили. Преди известно време сестрата на Димитър Цонев се записала на курс при терапевт в България. Той дори й издал две дипломи като свидетелство на това, че е преминала курс на обучение и може да практикува учението като професионалист.

Към днешна дата щерката на Анахид Тачева сериозно е повярвала в новата зарибявка и вече се опитва да хване на въдицата си своите приятели. По този начин разбира се тя ще изкара немалка сума пари, с които да се издържа.

Преориентирането й се наложи, след като Теодора Цонева не успя да пробие с певческите си способности на сцената на „Гласът на България“.
Преди това се пробва да преподава италиански на деца, тъй като за никого не е тайна, че е живяла дълги години в Италия и езикът й е на доста високо ниво. И в това си начинание обаче удари на камък.

Сега е с надеждата да й потръгне поне в ролята й на терапевт. Теодора Цонева прави масажи и държи лекции срещу сравнително скромно заплащане, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар