Бомба: Жана Бергендорф напуска България, емигрира в Англия!

Бомба: Жана Бергендорф напуска България, емигрира в Англия!
5 (100%) 1 vote

Жана Бергендорф ще емигрира в Англия, не иска да остава тук!

Жана Бергендорф има намерение да избяга от България. Певицата смята да зачезне в Англия. След неуспеха на конкурса „Евровизия” тя има желание да напусне родината. На песенния конкурс в Европа скандалната певица бе част от група „Екуинокс”.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф си стяга багажа за Англия

На Острова изпълнителката има намерение да пее по клубовете и да се отдаде на любимото си хоби-музиката. След неуспеха на българската формация на „Евровизия” Жана Бергендорф изчезна от светския небосклон. И май няма намерение да се връща повече в България.

Жана и четиримата й колеги обявиха след участието си в „Евровизия”, че имат намерение да пеят заедно и да правя песни. Но въпреки това поп дивата възнамерява да изостави всичко и да замине за Англия.

„Тя неведнъж е признавала, че не може да се занимава с друго, освен с музика. Това е нейната любов, хоби и препитание”,разкрива близък до изпълнителката.

На феновете й прави впечатление, че червенокосата фурия в последно време не е активна в социалната мрежа.

Тя почти не се появява в Интернет, нито има желание да споделя каквото и да е с приятели, както и да разкрива на почитателите си какво върши.

Близки до скандалната и талантлива изпълнителка на „Самурай” твъдят, че досега само синът й Леон я задържал в България. Иначе досега Жана Бергендорф отдавна да е емигрирала.

„Преживя много разочарования и катарзиси, имаше моменти, в които нищо не я задържаше тук, освен детето”, кълнат се близки на Жана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар