Миро бесен: Свали Златка Димитрова от лъскавия джип!

Миро бесен: Свали Златка Димитрова от лъскавия джип!
5 (100%) 1 vote

Златка Димитрова се прости с джипа си от Миро!

Златка Димитрова се прости с лъскавото си возило. Черната Златка слезе насилствено от лъскавия джип „Мерцедес” за 120 бона. Бащата на сина й Мирослав Недков си прибрал колата, след като разбрал че благоверната му върти любов с по-млад мъж.

Златка Димитрова

Миро си взе насила джипа от Златка Димитрова

След като Златка Димитрова грабна приза за Майка на 2016 година останала без превоз за ден. Тогава новото й гадже Галин Гочев й подарил своя „Рейндж Роувър”. И в момента тя шпори с него по улиците на Бургас.

С Миро –старши силиконката живя шест години на семейни начала. Тя го дари със син Миро-младши в края на 2016 година. Но след това идилията им не продължи дълго и по време на коледните празници през 2017 двойката се разпадна.

Златка Димитрова се прибра в родния Бургас, като в началото отричаше двамата с Миро да са разделени. По-късно стана ясно, че Миро я изгонил от тузарската си къща в кв. „Банкя”.

След раздялата Черната Златка споделяше само свои снимки в социалната мрежа, без благоверния си. Въпреки раздялата двамата поддържали сносни отношения заради детето си. А Миро давал солидна издръжка на сина си.

Бизнесменът й оставил да ползва и изпънатото возило, последен модел „Мерцедес”. Но тя успяла да му се радва само два месеца. След като разбрал, че Златка си е хванала ново гадже той й го отнел.

Едрогабаритният Миро веднага запалил колата и пристигнал в Бургас. Той не й простил, че си вее байраак по малди мъже ,вместо да гледа сина им. Ядосан, веднага си взел колата бижу, която й подари само преди година.

Джипът й остана единственото от богаташа. Според клюката той имал финансови затруднения, но не може да мине за беден.

Бургазлийката сподели, че има връзка с автомонтьора и собственик на автомивка. Тунингованата мадама сподели кадър, на който се прегръща с мъж, но не му се вижда лицето. Галин обаче публикувал няколко ясни снимки, от които се вижда, че има връзка с Черната Златка.

Той също има дете от предишна връзка. Черната Златка го раздели и с предишната му приятелка, плеймейтката Глория Аенска. Черната Златка вече е запознала сина си Миро с новото си гадже. Според слуховете тя и автомонтьора живеели в обща квартира в Бургас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар