Росен Карамфилов: Не пожелавам на Борисов да го сгази трамвай и да няма кой да му избърше задника!

Росен Карамфилов: Не пожелавам на Борисов да го сгази трамвай и да няма кой да му избърше задника!
5 (100%) 1 vote

Синът на Кольо Карамфилов – Росен Карамфилов с остри думи към Бойко Борисов!

Синът на големия художник Кольо Карамфилов – младият поет Росен Карамфилов изригна в мрежата. Както знаем, Росен е в неравностойно положение като се придвижва с инвалидна количка.

Росен Карамфилов

Росен Карамфилов с остри думи към Бойко Борисов

Затова и избесня от изтърваните от премиера думи за страдащите хора, които трябвало да му се „махнат от главата“. Ето какво написа Росен Карамфилов, адресирано до Борисов:

„Изказвания на Бойко Борисов за хората в неравностойно положение:
1. „Пиете, пушите и после раждате деца с увреждания и почвате да тръбите, че системата ги убива.“
2. „Махнете ми ги тия от главата.“

Невероятният министър-председател на България. Аз няма да го коментирам, за да не се наложи рязко да изляза извън границите на добрия тон и да го напсувам.

Мога единствено да му пожелая утре да не го сгази трамвай и да не разбере набързо какво е да си на мястото на „тия“. Да се напикае, наака и оцъкли едновременно, защото няма кой да му избърше задника.

Да го видя тогава ще бъде ли толкова отворен. Ако плува в собствената си урина и не може да помръдне. Такива малоумници заслужават именно това. Защото са парализирани в мозъка. Не съм никой да го съдя.

Пожелавам му само да не седне той утре в количката. Ей така – отведнъж и завинаги. Да стане ясно тогава кой кой е“, взриви мрежата с думите си Росен Карамфилов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар