Корнелия Нинова се похвали с партийната телевизия: Ето кой става неин управител! (още подробности)

Корнелия Нинова се похвали с партийната телевизия: Ето кой става неин управител! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Корнелия Нинова разясни казуса около новата телевизия!

Столетницата има повод да празнува. Както стана ясно преди дни, БСП създава своя телевизия – за радост на едни и ужас на други. Корнелия Нинова лично оповести подробности около начинанието в мрежата.

Нинова

Корнелия Нинова се похвали с новата медия на БСП, оповести и кой ще бъде нейният управител

Лидерът на червените посочи и кой ще застане на поста управител на дружеството – известният на всички журналист Любомир Коларов. Ето какво съобщи Нинова пред милиони:

„БСП подаде документи за регистрация на дружество, което ще се казва БЪЛГАРСКА СВОБОДНА МЕДИЯ. В рамките на месец дружеството трябва да направи втората стъпка. И да подаде необходимите документи за получаване на лиценз от СЕМ за собствен телевизионен канал.

Управител на дружеството е българският журналист, политик и общественик Любомир Коларов. Той е бил главен редактор в БНТ, награждаван нееднократно за журналистическата си дейност и обществена ангажираност. Кавалер на ордена „Кирил и Методий“.

Процедурата по регистрация стартира, съгласно решение на НС на БСП от 10.06.2018 година, което възложи документите да бъдат подадени през настоящия месец юли“, похвали се лидерът на столетницата в социалната мрежа.

Мнозина обаче скочиха срещу проекта на БСП и то още преди да бъде реализиран. Повече от сигурно е, че медията ще види голям отпор от управляващите и техните приближени.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар