Наследникът на Стефан Данаилов го остави без думи

Извънбрачният син на актьора се е променил коренно
0

Извънбрачният син на актьора се е променил коренно

Извънбрачният син на Стефан Данаилов от колежката му Ирен Кривошиева – Владимир Данаилов, го остави без думи.

Неотдавна Владимир заяви категорично, че не се интересува от наследството на баща си. Той подчерта, че най-голямото богатство за него би било Стефан Данаилов да е жив и здрав още дълго време.

Наследникът на актьора посочва, че вече е получил в наследство гените на Стефан Данаилов и това е нещото, за което винаги ще му е благодарен. В никакъв случай обаче не се интересува от финансовата страна на наследството от баща му.

Стефан Данаилов
Извънбрачният син на актьора се е променил коренно

Преди няколко години синът на Стефан Данаилов се прочу в България покрай участието си в риалити формата „Биг Бардър“. Именно покрай него стана ясно, че актьорът има извънбрачен син от Ирен Кривошиева. Тогава той не направи никак добро впечатление на българската публика.

За никого не е тайна, че синът на Стефан Данаилов бе попаднал в американска религиозна общност, която бе промила сериозно мозъка му.
Към днешна дата обаче от онзи младеж няма и следа.

Наследникът на Ламбо се ожени за дългогодишната си приятелка Виктория и учи медицина. Той се е отдал изцяло на амбицията си да е в помощ на хората като лекар.
Владимир пристигна в България в края на май заедно със съпругата си. Това бе и първата среща на Виктория със Стефан Данаилов, откакто му стана официална снаха.

Припомняме, че Ламбо не можа да присъства на сватбата на двойката в Щатите заради влошеното си здравословно състояние, което не позволяваше далечен полет.
Тогава Владимир заяви, че със сигурност няма да има възможност да види баща си през следващите 7-10 години, тъй като времето му ще е заето изцяло с обучението по медицина, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.