Бареков скандално: Медиите у нас прикриват мръсотията на ВМРО! (виж тук)

Бареков скандално: Медиите у нас прикриват мръсотията на ВМРО! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков директно обвини медиите в задкулисни игри с ВМРО!

Николай Бареков хвърли бомбата в социалната мрежа като обвини родните медии в задкулисие и прикриване на политически мръсотии. Той заяви, че ВМРО са облагодетелствани във всяко едно отношение и скандалите около тях не получават необходимата гласност:

Бареков

Николай Бареков вдигна страшен скандал

„Нито един корупционен скандал около ВМРО не получава гласност. Баджак медиите и вестниците старателно замитат всичко в нагло мълчание или в оправдателни за Каракачанките филипики.

То не бяха корупция, конфликт на интереси, продажба на български паспорти, кражба на имоти, умрели пилоти, умрели охранители, паднали самолети и хеликоптери, продаване на ордени “Стара планина” на олигарси срещу апартаменти на морето….

Симбиозата “Власт -медии – прокуратура – ДС” е издигнала гранитен чадър над тях. Неусетно ВМРО стана третата по богатство партия след ГЕРБ и ДПС. За първи път ГЕРБ не унищожава коалиционен партньор, а го пази косъм да не падне от главата му.

Да се поучат янетата, атака и реформаторите. ББЦ и аз бяхме унищожени, за да получите след аферата КТБ истинските храненици на задкулисието – ВМРО и неговия бос агент Иван. Подмяната на ценности, идеи, програми.

Всичко беше ограбено от мен и подарено наготово на тези крадливи търтеи. Питах “защо” много пъти – казваха ми: за разлика от теб тези са безобидни. Папкат и слушкат. Слушкат, викам, ама много и папкат от парите на народа.

Засега съм единственият, който може да ви каже тази зловеща истина. Изричам я не без болка за ограбените възможности за промяна, които бяха натрупани през ключовата 2013…“, изригна в профила си в мрежата Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар