Искрен Пецов направи култово признание

Гласувайте за статията

Със сигурност случката не е била от най-приятните

Популярният певец и вокал на група „Латинопартизани“ – Искрен Пецов, направи култово признание.

Той върна спомените си във времето, в което обществото извръщаше от срам глава от нудистите на плажа. Според Искрен Пецов ситуацията може да бъде сравнена със сегашното отношение на обществото към джендърите.

Искрен Пецов

Със сигурност случката не е била от най-приятните

Изпълнителят на шлагера „Кайман“ несъмнено е един от най-известните нудисти в музикалната и арт гилдия. Историите му из тайните плажове пък са толкова цветни и многобройни, че обмисля да ги събере в книга.

Искрен Пецов е категоричен, че нудизмът е начин да общуваш с природата, без текстил. Той се върна към една от множеството случки на плажа, уточнявайки, че въпросната се е случила през 90-те години в Синеморец.

Певецът разказва, че си били направили „лагерче“, когато един ден пристигнал „разярен чичак с мачете“. Изведнъж чичката започнал да крещи: „Абе, ти ли си мислиш, че ти е по-голям от моя, бе?! Сега ще дойда да ти го отрежа!“.

След като в разгара на лятото Искрен Пецов пусна дуетното си парче с Кристина Димитрова, вече е налице и първото признание. Парчето бе класирано сред песните-финалисти на престижния музикален конкурс „Бургас и морето“.

Искрен Пецов разкри, че песента „Островът“ все още няма видео. То обаче ще бъде заснето до броени дни в Атина и на яхти из Егейско море, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар