Истината за Ахмед Доган ще ви разтърси

Гласувайте за статията

Не се е виждал с майка си от години

Истината за почетния председател на ДПС – Ахмед Доган, ще ви разтърси из основи.

Със сигурност никой не би искал да е на мястото на родителите на Амхед Доган. От известно време насам майката на Сокола е със сериозно разклатено здраве.

Нейни съседи от село Дръндар издават, че през последната година майката на Ахмед Доган – Демире, залиняла и вече не може да се справя сама с ежедневните дейности.
Поради тази причина й се налага да й помагат дъщерите й, които са от втория й брак
Те не само я водят по лекари, а и се грижат за нея финансово.

Ахмед Доган

Не се е виждал с майка си от години

Пенсията на Демира не е от високите, при все, че е работела дълги години на полето с отровни хербициди.
Въпреки това тя не желаела да притеснява сина си по какъвто и да било начин. Тъгува обаче за това, че не се е виждала с него от години.

За пръв път от 2013 година насам Демире пропуснала да даде курбан за здравето на сина си. Припомняме, че преди пет години Октай Енимехмедов насочи пистолет срещу Доган. Оттогава Демире всяка година събирала пред джамията хората от Дръндар и околните села, за да им раздаде по 2 кг. кайма на семейство. За целта колела по две 300-килограмови телета.

Местните твърдят, че Демире не се е отметнала от думите си да прави жертвоприношение в чест на сина си, но напоследък силите започнали да я напускат.
До известна степен спокойствие й носи присъствието на дъщерите й.

Демире е сериозно притеснена от това да не я застигне участта на първия й съпруг, който е баща на Ахмед Доган – Исмаил.
Преди години той издъхнал съвсем сам между четирите стени на стаята си в старчески дом. Доган дори не отишъл на погребението му. И Демире не го изпратила в последния му земен път.

Преди известно време тя сподели, че с първия й съпруг били оженени насила. Малко, след като се родил Ахмед Доган, Исмаил ги зарязал. Той заминал за Добрич и повече не се върнал. Не потърсил нито жена си, нито детето си.

Тогава Демире взела решение да се омъжи повторно. По-късно вторият баща на Ахмед Доган – Хасан поискал да го осинови, но за целта трябвало да получи съгласието на биологичния му баща. В крайна сметка не успели да го открият и това не се случило.

Хасан и Демире имат три дъщери. Те обаче не били много ученолюбиви и се омъжили млади. Това е и една от причините, поради които между тях и Ахмед Доган не се получила близка духовна връзка. И до днес той ги държи далеч от себе си, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар