Митьо Очите дори не е сънувал, че подобен кошмар ще му дойде до главата

Гласувайте за статията

Новата процедура ще отнеме поне половин година

Със сигурност несебърският ъндърграунд бос Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите не е сънувал и в най-големия си кошмар това, което му се случва в последните няколко дни.

Запознати издават, че луксозната резиденция на Митьо Очите в несебърското село Кошарица, остава без ограда.
Това ще се случи след решение на Апелативния съд в Бургас, взето в края на месец юни.

Митьо Очите

Новата процедура ще отнеме поне половин година

Масивният бетонен дувар на луксозния имот на Митьо Очите е с дължина 25 метра и височина 5 метра, е обявен за незаконен.
Юристи посочват, че несебърският ънъдрграунд бос има на разположение два месеца да срути оградата си.

Ако това не се случи в този период, ще се наложи масивната ограда да бъде срутена от общински багери.
Едва, след като това се случи, Митьо Очите ще може да задвижи процедурата по издигането на нов зид около баровския имот, в който живее от години със семейството си.

След като Митьо Очите оцеля като по чудо при престрелката с Божо Кравата в Слънчев бряг, за сигурността му се грижат дузина охранители.
Запознати издават, че заради множеството формалности, процедурата по новото строителство на зида, ще отнеме поне половин година.

Формално молбата за издигането на нов зид, трябва да бъде подадена от съпругата на Митьо Очите. Причина за това е фактът, че Антигона Янулис е управител на фирмата „Сий сайд инвестмънт“, която официално е собственик на имота.

Според направена справка само през последните няколко години въпросната фирма е станала собственик на няколко апетитни парцела, складове и апартаменти, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар