Саманта Маркъл избухна срещу Хари: Спри да носиш роклите на жена си, тя е херцогиня на глупостта!

Гласувайте за статията

Саманта Маркъл избухна срещу Хари, обвини го, че съпругата му му се качила на главата

Полусестрата на Меган Съсеск — Саманта Маркъл, избухна срещу принц Хари. Само ден след като баща й Томас бе обвинен, че сам си е затворил вратите към двореца с неуместно поведение, тя избухна в социалните мрежи.

По думите на Саманта, не семейството й, а Меган е отговорна за станалото. Тя държи сестра си също така отговорна за проблемите със здравето на баща им.

В серия гневни постове в Туитър, Саманта нарича Меган „херцогиня на глупостта“. И я обвинява, че не е осигурила защита и подкрепа на семейството си, след като е започнала връзката й с Хари, а папараците атакували и техните домове.

„Принц Хари, майка ти ще се срамува от теб. Спри да носиш сутиена и роклите на Меган и свали панталоните си от нея. Тя е херцогиня на глупостта и засрамва всички, особено най-близките си хора с безсрамното си поведение“, беснее Саманта Маркъл.

Двете не си говорят от няколко години, като Меган отказа да общува с нея дори и след като Саманта направи опит за помирение преди сватбата. За всички обаче бе ясно, че тя далеч не й е простила, а просто иска покана за сватбата на сестра си.

Отношенията между двете станаха още по-лоши, след гафа на Томас Маркъл, интервютата, които даде за дъщеря си и обвиненията, че сам е прекъснал мостовете между двамата. Саманта отново обвини Меган в нехайство и престъпно поведение срещу баща им.

Саманта Маркъл се оля с обиди в социалните мрежи колаж. Twitter

Саманта Маркъл се оля с обиди в социалните мрежи колаж. Twitter

Злобните й постове този път обаче пряко засегнаха принц Хари. И е много вероятно да има отговор от двореца. Досега в Кенсингтън пазеха мълчание, но по всяка вероятност това няма да трае дълго. Злобните коментари на Саманта Маркъл не са повлияли на отношенията между Меган и новото й семейство. Принц Чарлз дори на шега я нарича „здравенячката“, като признание за спокойния й характер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар