Жана Бергендорф бяга в Англия

Гласувайте за статията

Жана Бергендорф бяга в чужбина

Певицата Жана Бергендорф ще продължи да се занимава с музика

Жана Бергендорф тотално изчезна от светския небосклон след ниската оценка, която получи група „Екуинокс“ на „Евровизия“ – пише „България днес“. Червенокосата фурия бе единствената дама във формацията, която остана на 14-о място в класацията въпреки предварителните прогнози, че парчето ще се доближи до успеха на Кристиан Костов през 2017 година. Жана и четиримата мъжа в групата ще продължат да правят песни, увериха наскоро самите те. Въпреки това изданието научи от свои източници, че певицата има сериозни мераци да стегне куфарите за Лондон, където да пее по клубове.

„Тя неведнъж е признавала, че не може да се занимава с друго освен с музика. Това е нейното хоби, любов и препитание“ – разкриза пред вестника близък на ипълнителката на „Самурай“.
Впечатление направи, че Жана Бергендорф вече не е и толкова активна в социалните мрежи. Тя почти не се вясва в интернет, нито има желание да споделя с приятели и почитатели къде се намира и какво върши.

Приближени до скандалната, но супер талантлива певица са категорични, че синът ѝ Леон е единствената причина, пореди която тя не е емигрирала досега. Момчето е начален ученик и посещава школо в столицата.
„Ако нямаше дете още преди време щеше да напусне България. Преживя много разочарования и катарзиси, имаше моменти, в които нищо не я задържаше тук освен детето“ – кълнат се хора от близкото обкръжение на Жана Бергендорф.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар