Мрачни мисли измъчват Петя Дикова

Мрачни мисли измъчват Петя Дикова
5 (100%) 1 vote

Петя Дикова най-после срещна любовта, но мрачните мисли не й дават миг покой

Петя Дикова най-после откри любовта в лицето на младия писател Августин Господинов. Тв водещата има връзка с него от една година. Двамата вече имат планове за бъдещето. Щерката на Сашо Диков е готова да стане майка и копнее за мига, в който мечтата й ще се превърне в реалност.

Но мрачните мисли, които постоянно нахлуват в съзнанието й, не й дават миг покой. Заради заболяването, от което щерката на Аня Пенчева страда е възможно да не успее да износи плода.

Наследницата на актрисата е с болна щитовидна жлеза. Всеизвестен факт е, че тези заболявания често се оказват пречка за нормално зачеване и безпроблемно износваме на плода. На фона на хормоналния дисбаланс е възможен спонтанен аборт и бременност с усложнения. Тази мисъл не дава миг покой на Петя Дикова.

В съзнанието й постоянно нахлуват мрачни картини. Щерката на Стажанта се страхува, че няма да успее да роди.

Но любимият й постоянно я успокоява. Той я съветва да мисли позитивно и да не се отказва. Младият писател е убеден, че съдбата ще бъде благосклонна към него и любимата му, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Двамата с Петя вече планират сватба. Баща й също е очарован от любимия й се надява час по-скоро да му съобщят благата вест.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар