Венета Райкова издържа Тишо след развода

Венета Райкова издържа Тишо след развода
5 (100%) 1 vote

Пореден удар за бившия съпруг на Венета Райкова

Бившият на Венета Райкова загуби цяло състояние. След като ресторантьорският му бизнес не потръгна, Тишо се захвана с покер. Той е загубил 40 000 лв, но благодарение на тв водещата ще си стъпи на краката.

Въпреки, че двамата са в развод, Тихомир постоянно контактува с блондинката и споделя с нея всичките си проблеми. Венета е тази, която винаги му помага. Тя го подкрепя не само психически, но и финансово. Дори и след раздялата, блондинката продължава да издържа бившия си съпруг. Но този път Тишо се е зарекъл, че ще си върне дълга към нея до есента и дори ще му останат 5-6 000 лв.

Предприемачът е категоричен, че благодарение на новото си начинание ще успее да си стъпи на краката. Но въпреки всичко е категоричен, че ще се отблагодари подобаващо на Венета, пише Хот арена, позовавайки се на „Таблоид“.

В момента тв водещата е на почивка в Турция. Тази година тя реши да почива сама и не взе със себе си дори сина си Патрик. Наследникът й остана в столицата, за да наглежда строителната бригада, която се е заела с ремонта на дома й.

Патрик участва активно и в ремонтните дейности и не крие, че най-много му допада боядисването.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар